Waterwinning

Wat is een putboring?

Putboringen dienen als basis voor het oppompen van water dat zowel voor particulieren als voor bedrijven beschikbaar is. Met een grondige analyse zoekt de putboorder naar de juiste diepte om de nodige waterkwaliteit boven te halen. Water nodig voor huishoudelijke taken, op landbouw- of bedrijfsniveau of voor de plaatselijke voetbalclub?

Een eigen waterput schept tal van mogelijkheden. Door verschillende factoren naast elkaar te leggen, bepalen we de diepte en de plaats van de put. We kijken naar het gebruik, de bestemming en de regio en boren zo een kwalitatieve waterput.

VRAAG INFORMATIE

Boorput van Onderbeke & Neirynck

Onderbeke & Neirynck documenteert al jaren de eigen bevindingen. In combinatie met Databank Ondergrond Vlaanderen (DOV) bekijken we de werf als een uniek project. Wat zijn de verwachtingen, de gevraagde kwaliteit en de mogelijkheden? Waterkwaliteit garanderen zit niet in de mogelijkheden, want we maken het water natuurlijk niet zelf. Wat staat er wel vast? Na een grondige analyse informeren we je goed over onze inschatting inzake de kosten, de diepte van de put, de verwachte waterkwaliteit en de mogelijke installatiecombinatie. In samenwerking met erkende installateurs stap je dan van een degelijke putboring naar de gewenste waterpomp.

AFSPRAAK VOOR PUTBORINGEN
image

PUTBORING

image

PUTBORING

image

PUTBORING

image

PUTBORING

image

PUTBORING

image

PUTBORING

image

PUTBORING

TOP