ERKENDE BOORFIRMA MET 60 JAAR ERVARING

De historiek van de putboorder

Ons familiebedrijf startte bij grootvader Robert Onderbeke. Zijn eerste putboringen deed hij bij de buren, tot hij in 1958 Onderbeke putboringen opstartte met een eerste boorput in Vosselare. Een zelfgemaakte driepikkel, een stootkar en geen angst om de handen vuil te maken. Meer was er niet nodig.

De zoon van Robert, Gerrit Onderbeke, erfde de sterke handen van zijn vader en toen ook Gerrits dochter Karen en schoonzoon Danny de schouders mee onder het bedrijf zetten, groeide de kleine eenmanszaak uit tot BV Onderbeke & Neirynck. De oorspronkelijke visie ging nooit verloren. Nog steeds leveren we kwalitatief werk met een eerlijke aanpak. Het enige verschil: Een sterk team dat zowel technisch, administratief als op het vlak van wetgeving de kneepjes van het vak door en door kent.

WETGEVING
  • image
  • image
  • image
  • image

Danny Neirynck

Putboringen en geothermie zijn zaken waar een gediplomeerde boormeester van pas komt. Met bijna 30 jaar ervaring en alle nodige attesten op zak, biedt Danny betrouwbaar werk met professioneel advies. De technische aspecten van elke werf neemt hij voor zijn rekening en de boringen doet hij nog altijd zelf.

Karen Onderbeke

De praktische kant is één zaak. De administratie zoals vergunningen, subsidies, geothermie en putboringen, valt als leek niet te overzien. Gelukkig kreeg Karen dit van thuis mee. Snak je naar kennis en kunde op vlak van wetgeving, vergunningen en meldingsplicht, maar weet je niet waar te beginnen? Karen helpt je met raad en daad.

Assistent boorder

Putboringen en geothermie is de dag van vandaag geen lachertje. Voor dit werk zien vier ogen meer dan twee. Daarom kiezen Danny en Karen voor een assistent boorder als sterke rechterhand. Elke stielman onder de vleugels van familiebedrijf Onderbeke & Neirynck leert de kneepjes van het vak en draait mee als bekwame vakman

TOP